Welkom!

Als zoon van een komkommertuinder had ik - Carlo Vieveen - al vroeg interesse in alles wat met land- en tuinbouw te maken had. Via de lagere tuinbouwschool ging ik door naar de Middelbare Tuinbouwschool in De Lier. Na een jaar werken bij Brinkman in ’s Gravenzande met meststoffen en bestrijdingsmiddelen ging ik door naar de Agrarische Hogeschool Delft.
Na enkele jaren te werken als adviseur over arbeidsomstandigheden en kwaliteitssystemen ben ik overgestapt naar meer algemeen organisatieadvies buiten de land- en tuinbouw. In de afgelopen jaren heb ik mijn roots weer opgezocht en werk ik ook weer als adviseur voor land- en tuinbouw.

De manier waarop ik werk is als volgt;
Ik spreek regelmatig met mensen in de praktijk en geef advies. Dit blijft voor de persoon met wie ik spreek altijd zonder verdere verplichtingen. Het is gratis en gericht op jouw situatie (geen reclame gesprek). Als je meer advies of ondersteuning wilt, maken we vooraf afspraken over de dienstverlening en het tarief. Door deze werkwijze blijft voor jou de drempel laag om vragen te stellen.

Heb je een vraag? Bel of mail dan gerust.
Met hartelijke groet,

Carlo Vieveen